Viseu de Sus: Produse in valoare de peste 22.000 de lei susceptibile a fi contrafacute, indisponibilizate de politisti

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au contiuat si ieri, 05 decembrie, activitatile pentru depistarea comerciantilor care expun spre vanzare produse contrafacute. De aceasta data actiunea s-a desfasurat pe raza orasului Viseu de Sus.

In urma controalelor efectuate la sediile mai multor societati comerciale, au fost depistate 183 articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii purtand fara drept denumirea si semnul distinctiv al unor marci inregistrate. Intrucat reprezentantii agentilor economici verificati nu au putut prezenta certificate de conformitate sau licente care sa ateste originalitatea acestora si care sa permita comercializarea lor, produsle in valoare de peste 22 000 de lei au fost indisponibilizate, conform IPJ.

Totodata, politistii au intocmit doua dosare penale urmand ca, sub coordonarea procurorului sa se efectueze cercetari cu privire la savarsirea unui numar de 23 de infractiuni de punere in circulatie fara drept a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare, fapte prevazute si pedepsite de Legea nr. 84/1998.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1