VITAL continua actiunea de montare  a contoarelor cu citire la distanta

PNL

S.C. VITAL S.A. continua actiunea de montare  a contoarelor cu citire la distanta, astfel ca in saptamana 20 noiembrie – 24 noiembrie 2017  vor fi montate astfel de aparate, la toate categoriile de utilizatori (case, agenti economici ), din localitatea  Satu Nou de Jos – comuna Grosi. Asa cum am mai anuntat, montarea acestora se face in sistem etapizat pe cheltuiala exclusiva a operatorului.

Demontarea contoarelor vechi si montarea contoarelor noi se evidentiaza printr-un proces verbal incheiat la data actiunii, care va contine datele despre contor respectiv seria si indexul contorului vechi demontat si contorului nou montat. Pentru ca actiunea de inlocuire a  contoarelor sa se defasoare in conditii optime, solicitam clientilor care nu sunt acasa pentru a permite accesul echipelor noastre, sa se reprogrameze pentru inlocuirea contorului la telefon: 0262- 215 150,*1*2 interior 129 – Serviciul Apometre, disponibil intre orele 08.00 – 15.00 si totodata le amintim ca pe site-ul www.vitalmm.ro la rubrica ACTIUNI IN DESFASURARE pot gasi planificarea acestor lucrari.

Noile contoare cu citire la distanta sunt echipate cu module radio care permit transmiterea indexului contorului la distanta,  astfel ca nu mai este necesar accesul la contor. Facturarea se realizeaza pe baza citirii lunare a contorului,  eliminandu-se facturarea pe baza consumului estimat si regularizarea la trei luni.

Avem incredere ca utilizatorii nostri apreciaza eforturile pe care societatea VITAL S.A le face pentru imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le presteaza.

SC VITAL SA BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1