Vital si Drusal, mobilizate pentru curatarea canalizarii si carosabilului din Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Baimareni din mai multe zone ale orasului s-au confruntat cu probleme din cauza ploilor si topirii zapezii. Oamenii au cerut ajutor Primariei Baia Mare, iar vineri, 3 februarie, s-a incercat, chiar la fata locului, gasirea de solutii pentru ei.

Avocatul Cristian Niculescu Tagarlas si-a inceput activitatea de consilier cu atributii de viceprimar al municipiului Baia Mare direct in strada, in zonele Victoriei – Romaltyn si Ferneziu – Romplumb. El a raspuns apelurilor mai multor locuitori care s-au alarmat cand au vazut ca sistemul de canalizare este depasit, iar apa rezultata din ploi si topirea zapezii isi face drum spre proprietatile lor.

Viceprimarul Cristian Niculescu Tagarlas a discutat cu oamenii, iar impreuna cu directorul Directiei Generale de Dezvoltare Publica, Vasile Barbul, a identificat masurile urgente si legale care sa limiteze daunele.

Cu prioritate s-a dispus curatarea canalelor de scurgere si indepartarea zapezii din zonele cu probleme.

Sunt necesare si alte interventii in Baia Mare pentru ca situatia sa revina la normal, astfel incat s-au mobilizat societatile Vital si Drusal pentru actiuni de curatare a canalelor de scurgere si indepartarea zapezii si ghetii aflate pe carosabil.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Maria-Mirabela Minodora

    Asa te vrem dom’ Primar…, sa ne arati cum se lucreaza!!! Hai Barbul si tu cu lopata!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *