Vitezomanii surprinsi de aparatura radar – 170 de sanctiuni aplicate de politistii rutieri din Maramures

home camp2
home camp2
home camp2

Cele mai multe sanctiuni aplicate de politisti in weekendul care tocmai s-a incheiat au fost pentru depasirea limitei legale de viteza. In doar cateva ore au fost constatate 170 de sanctiuni contraventionale, iar 21 de soferi au ramas fara permisele de conducere. Toate acestea ar fi putut fi evitate daca persoanele de la volan ar fi condus legale.

Politistii Serviciului Rutier Maramures au actionat sambata impreuna cu cei din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag. Aparatura radar din dotare a inregistrat mai multe autovehicule conduse cu viteza peste limita legala, conform IPJ.

Astfel, din cele 79 de sanctiuni contraventionale aplicate, 63 au fost pentru depasirea limitei legale de viteza. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 45 000 de lei. De asemenea, au fost retinute 11 permise de conducere, patru certificate de inmatriculare si au fost ridicate trei seturi de placute de inmatriculare.

Actiunile au continuat duminica, la Viseu de Sus. De aceasta data, incalcarea normelor rutiere a impus aplicarea a 107 contraventii, a caror valoare a depasit suma de 63.000 de lei. De asemenea, 10 soferi au ramas fara permisele de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *