Vivo Mall Baia Mare: Agentii economici au obligatia de a oferi clientilor servetele pe baza de alcool. Masura este valabila pentru cei care desfasoara activitati de alimentatie publica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Agentii economici care desfasoara activitati de alimentatie publica in incinta Vivo Mall au obligatia de a avea pe fiecare masa de servit servetele uscate, cu alcool sau dezinfectante antibacteriene.

Totodata patronatul centrului are obligatia de a dezinfecta toate suprafetele dupa un program bine stabilit. Grupurile sanitare au acelasi regim, dar ca si un plus nu au voie sa lipseasca hartia igienica, sapunul si apa. In ceea ce priveste restul magazinelor din Vivo Mall si acestea trebuie dezinfectate inclusiv casele de marcat.

Ieri au fost purtate discutii intre autoritati si patronat. Astfel, s-a propus aplicarea unei restrictii de 10% in ceea ce priveste accesul in parcarea centrului comercial pentru a evita aglomerarea. Deocamdata nu s-a comunicat daca se va pune in aplicare masura insa cand vom afla vom reveni cu completari.

Rares Pop, director DSP Maramures: “Agentii economici in Vivo Mall au obligatia sa dezinfecteze casele de marcat si toate suprafetele care le revin, iar cei care desfasoara activitati de alimentatie publica trebuie sa asigure clientilor servetele uscate, cu alcool sau solutii pe baza de alcool pentru dezinfectarea mainilor.”

Se recomanda ca aceste lucruri sa fie folosite inainte de a lua masa pentru a impiedica o eventuala imbolnavire cu COVID-19.

Aceste masuri se pun in aplicare incepand de astazi. Agentii economici care nu vor respecta aceste dispozitii stabilite de catre autoritati vor suporta consecintele prevazute de lege. Autoritatile fac un apel catre cetateni, respectiv sa ocoleasca locurile aglomerate.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1