Update: Vizi Imre merge la Eurovision cu Kind of Girl – Sustine-l si tu! (VIDEO)

home camp2
home camp2
home camp2

UPDATE:

Piesa Kind of girl semnata Vizi Imre merge mai departe, urmand ca sambata, in prima zi a primaverii, in finala transmisa live de la Brasov pe TVR 1, de la ora 20.30, sa aflam daca Vizi ne va reprezenta tara la Eurovision 2014.

Fostul concurent de la Vocea Romaniei, Vizi Imre, se pregateste de Eurovision cu piesa proaspat lansata, “Kind of Girl”, care se anunta a fi un hit.

“Piesa este rezultatul a unui an de cautari, sa spunem asa. Am compus-o in 20 de minute cu o chitara, dar pana sa ajung acolo a trebuit sa treaca tot acest timp ca sa-mi gasesc drumul, sa-mi gasesc o cale cu care sa fiu impacat, dar sa-mi si placa.

Am ales genul acesta retro care mie imi place foarte mult, am indraznit sa fac si eu o piesa in stilul anilor ’60-’70”, a declarat, pentru ZiarMM, Vizi Imre.

“Piesa abordeaza iubirea dintr-o alta perspectiva decat se canta de obicei, eu cant despre baiatul care este tot timpul respins de fata”, a adaugat artistul.

Vizi va scoate si un album, insa va dura cativa ani pana se va intampla acest lucru, intrucat artistul doreste ca in viitorul album toate piesele sa fie doar “una si una”.

Inscrierile la Selectia Nationala Eurovision 2014 s-au incheiat deja, urmand ca joi, 20 februarie, sa aflam daca piesa “Kind of Girl” va merge mai departe in concurs. Apoi urmeaza ca pe 1 martie sa aflam cine va reprezenta Romania la Eurovision 2014, care anul acesta se va desfasura in Danemarca, mai exact la Copenhaga, in zilele de 6, 8 si 10 mai.

Ceilalti participanti sunt: Paula Seling & Ovi, Bere Gratis, The dAdA, The Zuralia Orchestra, Anca Florescu, Silvia Dumitrescu, Renee Santana feat. Mike Diamondz, Ştefan Stan feat. TeddyK, Naomy, Vaida, Şăl.

ZiarMM il sustine pe Vizi, sustine-l si tu!

Raluca ÖSZ

[youtube]http://youtu.be/bGWXajupJFY[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *