Vizita printului Charles in Delta Dunarii, un semnal asteptat de operatorii turistici

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Turoperatorii tulceni spera ca vizita printului Charles de Wales in Delta Dunarii va fi un semnal pozitiv pentru turistii care ezita sa viziteze Rezervatia din cauza situatiei instabile din zona Marii Negre.

‘Vizita printului Charles va fi cu siguranta un semnal extrem de benefic pentru turismul in Delta Dunarii, mai ales in contextul acesta. Orice persoana evita sa mearga in vacante in zone instabile politic sau social’, a declarat pentru AGERPRES directorul societatii Europolis SA, Victor Iancu.

Acesta a mai spus ca, pe langa schimburile de turisti anulate deja pentru lunile aprilie si mai, exista semnale ca navele de croaziera care vor ajunge in Delta vor avea turisti cu pana la o treime mai putini decat in mod normal.

Potrivit lui Iancu, pana in prezent, in Portul Tulcea, au acostat patru nave de croaziera fluviala, prima dintre acestea ajungand pe data de 31 martie.

‘Ca fapt divers va pot spune ca joi seara, pentru un grup de 50 de turisti din Germania si Austria, care au ajuns in Tulcea cu o nava de croaziera fluviala, a fost inchiriata sala Teatrului ‘Jean Bart’ pentru un spectacol de muzica clasica sustinut chiar de turisti’, a mentionat directorul Victor Iancu.

Luna trecuta, directorul societatii Europolis SA a anuntat ca patru schimburi de pasageri, respectiv 1.000 de turisti, si-au anulat sosirile in Delta Dunarii din cauza conflictului din Ucraina.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *