Vlad Durus dupa mitingul PSD: „Demonii” Romaniei nu sunt problemele penale ale domnului Dragnea

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un partid aflat la guvernare a organizat un miting sub un slogan de partid de opozitie – „Vrem prosperitate…”. Mesajul a fost doar pentru masa de oameni carata cu autocarele la Bucuresti. Majoritatea dintre ei, fie ca sunt pensionari, functionari sau alt tip de salariati, au venituri modeste. O discrepanta uriasa in comparatie cu ceea ce detin baronii PSD-ALDE, cei care stateau in fata lor pe scena si-si urmareau tinta pentru care au gandit mitingul.

Manifestatia nu a fost nici intr-un caz despre prosperitate. Nu s-a spus un cuvand despre asta. Partidul aflat la putere de aproape 6 ani nu a fost in stare sa vorbeasca despre dezvoltarea tarii, despre autostrazi construite, despre inceperea ridicarii celor 8 spitale regionale promise. Nu au vorbit de pretul combustibilului sau de cauzele care au dus ROBOR la cea mai mare valoare din ultimii 6 ani! Pentru nimic din toate acestea nu au solutii, desi au guvern, majoritate in Parlament si conduc cea mai mare parte a autoritatilor locale.

„Cand vezi pe scena liderii puterii, premierul Romaniei, toata floarea guvernarii, te astepti ca la un miting despre prosperitate sa ofere certitudini celor adusi in piata sau celor de acasa. A trecut aproape jumatate din ciclul electoral si nu s-au dat in folosinta nici 1% din km de autostrada promisi.

Construirea spitalelor regionale e in continuare un proiect pe hartie. Comisarul european pe fonduri europene, colega lor de partid, a vorbit in urma cu doua saptamani de slaba absorbtie a fondurilor europene. Rezolvarea acestor teme duce la prosperitate. Dar nu asta i-a interesat. Dragnea si Tariceanu au un razboi cu justitia, in interes personal. Mitingul a avut doar acest scop: sa puna presiune, prin intermediul maselor, pe procurori si judecatori”, a comentat deputatul USR de Maramures, Vlad Emanuel Durus.

Parlamentarul, membru in comisia juridica a Camerei Deputatilor, s-a aratat surprins de virulenta cu care Dragnea continua disputa cu statul de drept, atacand inclusiv organisme internationale. „Reactiile domnului Dragnea nu mai sunt cerebrale, asa cum ar trebui sa fie ale unui demnitar de rang inalt. Sunt doar emotionale, afectand imaginea Romaniei si statutul tarii. E inadmisibil sa spui public, fara argumente, ca „NATO si UE au finantat si sustinut public statul paralel”. Domnul Dragnea si-a externalizat demonul, care nu este si al Romaniei. Tara are probleme de dezvoltare, are probleme cu investitiile, cu forta de munca, cu tinerii care nu se mai intorc”, a spus Vlad Durus.

Parlamentarul USR a amendat prezenta, fara un scop in interesul general al judetului, organizatiei locale a PSD la Bucuresti. „Gabriel Zetea sau primarii PSD din Maramures au protestat pentru ca judetul nostru nu are autostrazi? Sau ca nu avem aeroportul functional? Ca nu e finalizat implementarea Sistemului de management integrat al deseurilor? Ca nu se dau bani pentru ecologizarea minelor, ca sa nu mai avem pe Sasar si in alte rauri deversari de ape cu continut ridicat de metale grele? NU! Daca ar fi demonstrat pentru asta, i-as fi apreciat, pentru ca acestea sunt problemele Maramuresului, nu daca e condamnat sau nu Dragnea sau Tariceanu!”

De peste 3 luni deputatul Durus a solicitat o audienta la premierul Dancila pentru a rezolva problema finantarii DN 18, a trecerii in proprietatea aeroportului a unei suprafete de teren din patrimoniul statului, necesara pentru a asigura imprejmuirea perimetrala de securitate sau pentru punerea in siguranta a perimetrelor miniere, care reprezinta un pericol pentru sanatatea populatiei. Cancelaria premierului Romaniei nici macar nu s-a obosit pana acum sa raspunda solicitarii deputatului ce reprezinta Maramuresul.

USR Maramures 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. showman

    Mda … Bla, bla, bla , limba de lemn este folosita de totzi politicienii … Umbla vorba, de deschiderea minelor in viitorul apropiat … Avem nevoie de industrie, restul sunt doar vorbe politice …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *