Vlad Emanuel Durus, candidatul USR la presedintia Consiliului Judetean Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata, 26 octombrie, la Hotel Mara a avut loc Conferinta Judeteana a USR Maramures, care a avut ca scop alegerea candidatului filialei la functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures.

La conferinta au participat delegatii filialelor locale din judet, alesi in cadrul adunarilor generale. In cursa s-au inscris doi candidati: Vlad Emanuel Durus, deputat in Parlamentul Romaniei, de profesie avocat, si Dumitru Grigore Nechita, presedintele Filialei USR Copalnic Manastur, profesor.

Cei doi candidati si-au prezentat programele de candidatura atat inainte de ziua alegerilor, pe grupurile interne ale membrilor USR, cat si in fata delegatilor de la Conferinta Judeteana. Ele au fost structurate pe domenii de interes, precum transparenta, educatie, turism, infrastructura, debirocratizare etc.

In urma votului secret exercitat de delegatii prezenti, Vlad Emanuel Durus a fost ales candidat al Filialei USR Maramures la functia de presedinte al Consiliului Judetean. Acesta a convins colegii de partid ca este cel mai in masura sa lupte pentru un Consiliu Judetean transparent in decizii, pentru digitalizarea si debirocratizarea institutiilor din subordinea Consiliului Judetean, pentru punerea in aplicare a legii promovate de USR privind evaluarea seismica a cladirilor institutiilor de invatamant, asigurarea transportului pentru elevi si deschiderea salilor de sport si in afara orelor de curs.

Alte puncte din programul de candidatura al lui Vlad Emanuel Durus se refera la maparea zonelor din judet care nu beneficiaza de alimentare cu apa, la dezvoltarea infrastructurii rutiere, cu prioritate pe Valea Izei si Valea Ruscovei, la necesitatea efectuarii unui audit financiar extern la SC Drumuri – Poduri Maramures SA, la dezvoltarea turismului prin colaborarea Consiliului Judetean cu ambasadele Romaniei si Institutele Culturale Romane, la salvarea zonelor forestiere prin introducerea unei aplicatii locale tip Inspectorul Padurii, in cazul in care aceasta nu va fi repusa in functiune la nivel national.

Biroul de presa al USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole