VLAD EMANUEL DURUȘ, CANDIDATUL USR PLUS PENTRU PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN MARAMUREȘ: Producătorii locali sunt pilonii de dezvoltare ai Maramureșului și trebuie sprijiniți

Reclame home 1
Reclame home 1

Producătorii locali și fermierii rămân piloni de bază în dezvoltarea județului. Ei rămân aici, își cresc copiii aici, își construiesc case în Maramureș, deci plătesc taxe și impozite și susțin practic acest județ. Orice inițiativă privată locală merită sprijinită și încurajată. Oamenii trebuie să simtă că administrația locală, a județului, este una prietenoasă. Să simtă că pot să-și construiască un proiect pe termen lung, care să cuprindă nu doar realizarea afacerii, ci tot ce ține de viața socială, de familie, de cămin.

Administrația trebuie să pună la dispoziția maramureșenilor terenurile și clădirile și să vină în fața posibililor investitori cu propuneri de parteneriate reciproc avantajoase.

De asemenea, fermierii sunt primii care trebuie sprijiniți. Tinerii fermieri trebuie să beneficieze de consultanță pentru accesarea de fonduri europene prin care să-și înființeze sau să-și dezvolte afacerea.

Avem nevoie de piețe bine organizate, unde producătorii să aibă prioritate, unde produsele să fie ținute în condiții bune, astfel încât iarna să nu înghețe, iar vara să nu se deterioreze rapid.

Trebuie să avem spații cu temperatură controlată și va trebui să construim sau să sprijinim construcția unor fabrici pentru procesarea produselor agricole.

Noi astăzi producem grâu și cumpărăm biscuiți. Nu e în regulă!

Suntem într-un moment foarte important. Criza de astăzi ne-a arătat că suntem vulnerabili și ineficienți. Se știa că importăm tone de mâncare și n-am făcut nimic. Trebuie o schimbare! Trebuie procedat altfel!

Viitorul unei comunități, a unui județ va depinde de cât de bine va gestiona dezvoltarea și menținerea afacerilor și a producției locale. Altfel, vom cumpăra mereu de alții, probabil mult mai scump.

Pe 27 septembrie, pune ștampila pe candidații USR PLUS și alege schimbarea pentru Maramureș!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de SC APELLA SRL. Cod unic de identificare: 21200251

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole