Vladimir Putin: Eu n-am zile proaste pentru ca nu sunt femeie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Vladimir Putin a marturisit ca el nu are zile proaste in calitate de presedinte al Federatiei Ruse, iar explicatia pe care a oferit-o are prea putin de-a face cu faptul ca tara pe care o conduce nu are probleme interne si nici nu este supusa presiunilor internationale, ci cu un motiv ‘natural’: Liderul de la Kremlin nu are zile proaste pentru ca nu este femeie, scrie joi cotidianul spaniol El Pais, informeaza AGERPRES.

Seful statului rus a dat acest raspuns intr-un interviu realizat pentru documentarul regizat de cineastul american Oliver Stone. „Eu nu sunt femeie, asa ca n-am zile proaste. Nu vreau sa jignesc pe nimeni: este un lucru natural. Exista anumite cicluri naturale”, declara Putin in timp ce se plimba prin Sala Tronului din Marele Palat al Kremlinului, dupa cum a transmis Bloomberg, care a avut acces la documentar inainte de difuzare.

Nu este singura declaratie polemica facuta de Putin in timpul filmarilor, remarca El Pais. Intr-un alt moment al interviului, Stone il intreaba despre discriminarea fata de homosexuali, iar Putin spune ca nu exista asa ceva in Rusia. Atunci, cineastul american il pune in fata unei situatii ipotetice: ar face dus alaturi de un homosexual la bordul unui submarin? ‘Ma rog, as prefera sa nu fac dus cu el. De ce sa-l provoc? Stii, sunt maestru in judo’, raspunde razand Putin, potrivit Bloomberg.

Documentarul, in care Putin apare conducand masina prin Moscova si facand sport, a fost inregistrat in februarie si va fi difuzat saptamana viitoare de postul american NBC News.

Liderul rus a mai facut comentarii deloc corecte politice si in alte ocazii. La inceputul anului, cand mai multe ziare americane au publicat informatii potrivit carora Donald Trump, care la acea vreme era candidatul republicanilor la presedintia SUA, frecventa prostituate rusoaice, Putin a declarat ca el unul nu crede asa ceva. ‘Desi (prostituatele ruse) sunt cele mai bune din lume, fara niciun dubiu’, a adaugat imediat liderul de la Kremlin.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2