Vladimir Putin ordona revenirea la baza a trupelor

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat fortelor militare care au luat parte la aplicatii in trei regiuni limitrofe cu Ucraina sa revina in bazele lor permanente de dislocare, a relatat luni agentia de presa Interfax, citata de Reuters transmite Agerpres.

Nu este clar imediat daca ordinul sefului statului rus semnifica faptul ca vor fi mai putini soldati in apropiere de granita cu Ucraina, unde s-ar afla deja desfasurati, conform informatiilor NATO, in jur de 40.000 de militari rusi.

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord si Statele Unite ale Americii au declarat anterior ca nu exista semne privind o reducere a numarului de militari rusi la granita cu Ucraina, dupa ce presedintele Vladimir Putin declarase la 7 mai ca trupele Rusiei au fost retrase de la frontiera ucraineana.

Dupa cum relateaza ITAR-TASS, presedintele Vladimir Putin — comandantul suprem al armatei ruse — a dat ordin luni ministrului apararii, Serghei Soigu, ca trupele care au participat la exercitii militare in trei regiuni din sudul Rusiei — Rostov, Belgorod si Briansk — sa revina la bazele lor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1