Vladimir Putin promite “victorii stralucitoare” pentru Rusia

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele rus Vladimir Putin, aproape sigur ca va fi reales la scrutinul din 18 martie, a participat sambata la un miting electoral la Moscova si a promis in discursul sau ‘victorii stralucitoare’ pentru Rusia, consemneaza AFP, informeaza AGERPRES.

‘Vrem ca tara noastra sa straluceasca si sa priveasca spre viitor, pentru copiii si nepotii nostri (…) vom face tot ce putem pentru ca ei sa fie fericiti’, a spus liderul de la Kremlin in fata a zeci de mii de simpatizanti.

‘Nimeni nu va face acest lucru in locul nostru. Iar daca il facem, deceniul urmatorul si intregul secol al XXI-lea vor fi marcate de victoriile noastre stralucitoare’, a completat Putin.

Acest miting este primul la care el a luat parte de la inceputul unei campanii electorale in care liderul de la Kremlin a refuzat deocamdata sa participe la dezbateri televizate.

Conform sondajelor, niciunul dintre contracandidatii sai nu trec de 8%, printre acestia numarandu-se vedeta de televiziune apropiata de opozitia liberala Ksenia Sobceak si comunistul Pavel Grudinin. Principalul opozant al lui Putin, Alexei Navalnii, nu poate candida din cauza unei condamnari penale, pe care el o considera motivata politic, si a lansat un apel la boicotarea scrutinului.

Intentiile de vot pentru Vladimir Putin sunt estimate de sondaje la circa 70%, dar o mare necunoscuta este rata prezentei la vot.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *