septembrie 16, 2021

Vladimir Putin: SUA vor ‘sa subjuge’ Rusia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Statele Unite vor ‘sa subjuge’ Rusia, dar nu o sa reuseasca niciodata, chiar daca au facut acest lucru cu unii dintre aliatii lor, a declarat marti presedintele rus Vladimir Putin, citat de agentiile Reuters si EFE, transmite Agerpres.

SUA ‘nu vor sa ne umileasca, ci sa ne subjuge, sa-si rezolve problemele pe cheltuiala noastra, sa ajungem sub influenta lor’, a spus liderul de la Kremlin in timpul unui forum al miscarii politice Frontul Popular. Dar ‘nimeni in decursul istoriei nu a reusit asa ceva cu Rusia si nimeni nu va reusi vreodata’, a adaugat el, in aplauzele participantilor.

In schimb, Statele Unite ‘au reusit sa faca acest lucru pentru ca, din nefericire, multi dintre aliatii lor, in detrimentul propriilor interese nationale — este absolut evident—, din motive de neinteles si cu perspective incerte, incearca sa apere interese ce le sunt straine’, si-a continuat Putin argumentatia foarte dura ce ilustreaza tensiunile actuale in relatiile dintre Moscova si Washington ca urmare a conflictului din Ucraina.

Liderul de la Kremlin a apreciat in acest context ca democratia si ‘valorile occidentale’, despre care el considera ca nu sunt definite dupa ‘criterii precise’, ci sunt doar ‘discutii generale’, nu ar trebui sa dea statelor occidentale si dreptul la lovituri de stat sau la genocide in alte tari.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2