Vladimir Putin sustine ca partenerii din NATO manifesta obedienta oarba fata de SUA

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat tarile membre ale NATO ca manifesta obedienta oarba fata de Statele Unite, ”fara a analiza ceea ce se intampla”, prin faptul ca au sustinut recentul atac american asupra unei baze militare siriene, informeaza miercuri EFE, transmite AGERPRES.

”Cum au reactionat aliatii din NATO (la atacul SUA — n.r.)? Toti incuviinteaza, ca niste papusi de carpa, fara sa analizeze ceea ce se intampla. Unde sunt dovezile folosirii de arme chimice de catre trupele siriene? Nu exista”, a declarat Putin intr-un interviu acordat televiziunii ruse Mir si din care au fost difuzate cateva fragmente, dupa care a adaugat: ”Ceea ce avem este o incalcare a dreptului international. Este un fapt. Un atac impotriva unei tari suverane fara autorizarea Consiliului de Securitate al ONU. Si, in ciuda acestui fapt, toti sunt de acord, toti o accepta si incep sa fie de acord si sprijine” actiunea militara impotriva Siriei.

Extrasele din interviul cu Putin au fost difuzate cu putin timp inainte ca secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, sa se intalneasca la Moscova cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, una dintre temele de discutie urmand sa fie conflictul din Siria.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *