Vocea Baimareanului: De ce v-a casunat bariera? (FOTO)

bariera-baia-mare-1Cu trei zile in urma am postat un articol referitor la o bariera montata pentru a limita accesul intr-o parcare publica si pataniile unei mamici ramasa sechestrata cu copilul in acel spatiu.

Azi am primit un nou mesaj de la un cititor, text insotit de fotografii, in care se observa in mod clar ca cineva a indoit bariera respectiva scotand-o din uz. Speram ca aceasta solutie extrema nu este rodul muncii vreunui functionar zelos trimis sa verifice starea de fapt.

Noi tot mai asteptam raspunsul primarului interimar Rob privind legalitatea amplasarii acelei bariere, dar si a altora care mai exista in municipiu.

ZiarMM

bariera-baia-mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. marcel

  Era vorba ca se vor instala camere prin oras ca sa nu mai vedem vandalizari.Daca e opera vreunui functionar zelos ar fi normal sa fie dat afara deoarece nu se procedează asa,poate oamenii chiar aveau autorizatie.Oricum vandalizarile uratesc orasul,mai ales cand vezi dimineata bancute rupte peste noapte,pereti murdariti cu grafitti,mizeria din cosuri imprastiata pe trotuare,etc.Unde sunt camerele?Dar placutele pentru străzi si numerele pentru blocuri? E greu pentru un baimarean sa găsească o adresa dar ma gândesc ca pentru unul care nu e localnic,e o adevarata problema.

  Reply
 2. Attila

  Dovada ca barierea e amplasata ilegal e ca cei care au pus-o nu au reclamat distrugerea ei. Asta a stiut si cel ce a distrus-o.
  Abuzul da nastere la alt abuz.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1