Vocea Baimareanului: Era Chereches s-a incheiat? (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aproape toti cetatenii din Baia Mare stiu ca la intersectia strazilor Podul Viilor, Minerilor si Victoriei se afla o cladire aflata in proprietatea primarului reales.

In impozantul edificiu se afla sediul Asociatiei “Coalitia pentru Baia Mare”, dar si sediul ziarului de casa al edilului aflat sub control judiciar. Un baimarean care lucreaza ca agent la o firma de curierat ne-a trimis cateva fotografii si o intrebare: Oare lui Chereches i-a apus gloria sau de ce nu a venit nimeni de la firmele angajate sa-i deszapezeasca trotuarele si zona din fata cladirii?

Noi completam spunand: cum ar fi sa curete zapada si gheata consilierii locali si judeteni ai Coalitiei pentru Baia Mare, ziaristii de acolo avand scuza ca sunt ocupati sa scrie despre situatia deszapezirii din alte parti ale orasului?

Alo, Politia Locala se aude… cand faceti o vizita prin zona cu chitantierul la voi? Aoleu, oare pe cine o sa amendati?

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. ghita

  Rade ciob de oala sparta.Are omul bubele lui dar tare imi este frica ca in locul lui o sa revina oamenii de paie,cu zero realizari.Om trai si-om vedea.

  Reply
  1. Attila

   Cine e “ciob” care rade de “oala sparta” (asta inteleg ca e kk)? Si nu, nu are bube, e doar un infractor si un dictator. Tot ce consideri “realizari” sunt facute in mod efectiv de altii, nu de el, si mai ales cu bani publici. Iar daca vine cineva cu zero realizari, e chiar ok, ar insemna ca ar fi cineva nou. Realizarile ar trebui sa urmeze dupa instalarea in functie.

   Reply
 2. Ion

  Mult spus ”era Cherecheș”. ”Era” nu se va încheia decât după ce penalul va fi condamnat definitiv și va fi după gratii. După o justiție dreaptă, trebuie să-l urmeze după gratii și consilierii mituiți, ca și jurnaliștii mituiți, deoarece fără ei penalul nu ar fi putut manipula un întreg municipiu. DNA știe despre ce este vorba și va avea de câștigat simpatia lumii dacă îi va duce după gratii pe infractori, indiferent dacă ei sunt primari, politicieni sau jurnaliști. Trebuie să se știe: avem, în mod sigur, în Baia Mare și jurnaliști mituiți. Chiar dacă unii se ascund după vorbe, că ar fi…mari oameni de cultură. Nu, sunt niște mediocri! Din cauza acestor mituiți a suferit multă lume. Dincolo de faptul că au suferit jurnaliștii onești, au suferit băimărenii, prin minciunile cu care au fost manipulați. Domnilor procurori, nu tratați cu duhul blândeții faptele jurnaliștilor mituiți! Fără complicitatea jurnaliștilor mituiți, primarul penal ar fi vorbit în pustiu, nu l-ar fi auzit nimeni! Jurnaliștii corupți trebuie să fie cercetați ca și complici ai primarului penal. Banii murdari lasă urme! Cercetați! Baia Mare merită o presă onestă!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2