Vocea Baimareanului: Garajele baimarene, mizerie si focar de infectii!

PNL

Sfarsitul lunii februarie si inceputul de martie este una dintre cele mai urate perioade ale anului. Natura inca nu a intrat in vegetatie, iar zonele verzi arata deplorabil, acoperite fiind cu movile de zapada murdara si imbacsita cu praf. Odata cu topirea omatului si dezvelirea asfaltului, iese la iveala mizeria si lipsa de civilizatie a unui oras cu o majoritate needucata, cetateni care inteleg democratia prin a face ce si cum vor, intr-un total dispret fata de semeni si oras.

Zona verde, trotuarele, aleile, spatiile din proximitatea imobilelor sunt pline cu rahatul de caine lasat cu nesimtire de haita baimarenilor iubitori de peturi, la care se adauga gunoaiele menajere aruncate pe geamuri sau din masina, piese de mobilier, textile, folii si alte materiale plastice abandonate in drum spre platformele colectoare.

Duminica dupa amiaza, riveranii iesiti la plimbare prin cartierul Sasar au fost orpilati de delasarea si degradarea morala in care traiesc locatarii din anumite blocuri, multi dintre ei oameni educati si nu doar mineri disponibilizati sau alte categorii pauperizate. Imaginile realizate si trimise pe adresa redactiei, avand ca subiect zonele din spatele garajelor situate pe aleile de acces, arata dezolant, asemenea spatiilor deja celebre din zona blocurilor Horea si Cuprom.

Ca tot vorbea primarul Catalin Chereches de garaje si zone aflate in vizor pentru demolare, ce-ar fi sa se inceapa cu amenajarile de pe strazile Dimitrie Cantemir, Ioan Slavici, Ciprian Porumbescu, Narciselor si Ghioceilor. Poate vor fi pusi la treaba nu doar pe gunoieri, ci si politistii locali, multi dintre ei posibile victime ale obezitatii si infarctului. Ca de rusine nu a murit nimeni in Baia Mare. Inca…..

Mihai POPA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1