VOCEA BAIMAREANULUI: Mai multi cetateni confisca spatiul public, transformandu-l in parcari personale. Un baimarean reactioneaza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un fenomen ingrijorator se petrece in municipiul Baia Mare in ceea ce priveste parcarile publice.

Mai multi cetateni confisca practic unele locuri de parcare, transformandu-le in parcari private, astfel ca nimeni in afara de ei nu mai poate parca pe respectivul loc.

Un baimarean se arata nemultumit de acest aspect, mai ales ca a ajuns sa fie blocat de alti proprietari de masini doar pentru ca a parcat intr-un loc sau altul.

Desi a transmis mesaje si unor reprezentanti ai municipalitatii, nu a primit niciun raspuns.

“Locuiesc pe strada Olteniei 2C, intr-un bloc compus din 3 scari, eu locuind in cea din mijloc. De aproximativ 2 ani de cand locuiesc acolo am avut nenumarate episoade cu vecinii care imi tot resproseaza ca parchez pe locurile lor. Am fost si blocat si am sesizat politia la 112 si a trebuit sa intervina pentru a putea pleca cu masina personala.

Am scris nenumarate e-mailuri la adrese din Primarie (consilieri, primar, viceprimar etc) insa fara nici un raspuns. I-am rugat sa informeze macar cetatenii ca este spatiul public si riscurile la care se supun daca intentioneaza blocarea celorlalte autovehicule.

Recent am fost abordat de un alt vecin care si-a instalat diferite dispozitive de delimitare si semnalizare pe spatiul public fara a avea acordul sau autorizatie. S-a lasat cu scandal, amenintari etc. Am sunat de urgenta politistul de proximitate cu care mai discutasem in cazul altor vecini.

Acesta mi-a transmis sa incerc sa nu mai parchez acolo daca toti ma tot alunga si sa imi gasesc un loc de parcare departe de acestia pentru a evita. Insa nu a vrut sa intervina sub nici o forma, motivandu-mi ca daca fac prea multe sesizari nu mai sunt credibil in fata lor. I-am explicat ca e normal sa apelez la ei, de vreme ce nu vreau sa imi fac dreptate singur. Altii au navete, cauciucuri si tot felul de alte obiecte pe care le lasa in locul masinii la plecare”, a declarat Andrei Razvan Turcu.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2