UPDATE – Vocea Baimareanului: Mizerie de nedescris pe una din strazile orasului (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: In urma sesizarii lui Florin Maier catre ZiarMM, problema s-a rezolvat. Acesta ne-a transmis ca gunoiul si pubela au fost duse din zona.

Baimareanul Florin Maier a trimis pe adresa redactiei cateva fotografii si nemultumiri legate de mizeria care exista pe strada Lacramioarelor, colt cu Nisiparilor din zona Centrul Vechi.

El sustine ca problema nu dateaza de acum, ci de aproximativ doi ani.

“Domnilor din conducerea orasului Baia Mare, vi se pare normal aceasta mizerie pe una din strazile orasului (Lacramioarelor, colt cu Nisiparilor – zona Centru Vechi. Problema aceasta este de aproximativ 2 ani si nimeni nu face nimic.

Va rog in numele locuitorilor din aceasta zona sa luati masuri urgente pentru igienizarea acestui loc. Mentionez faptul ca este o zona frecventata de multi copii, iar aici este un focar de infectie. Cred ca nimanui nu i-ar placea sa aiba o asemenea priveliste in fata casei. Aici se arunca toate mizerile, inclusiv animale moarte”, a explicat Florin Maier.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

  1. dbm

    Relax. Noi, cetateni de pe Bilascu si Ipatescu, de ani de zile le tot scriem asa ziselor autoritati in legatura cu un foisor din cartier. Chiar si un blogger baimarean a scris despre. Nimic nu s-a facut. Mizeria, galagia continua.

    Reply
  2. maria

    Bălăriile domină orașul! Cum ieși din zona centrală, vezi trotuare sparte, gunoaie și o pădure de iuliști… Niciodată nu a fost atât de rău gospodărit orașul Baia Mare ca acum.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2