Vocea baimareanului: Patrimoniul verde, lasat de izbeliste (FOTO)

Gospodarul sef al orasului, autoproclamat drept specialist la datul cu matura si turnatul stratului de uzura la asfalt, se confrunta in ultima perioada cu un esec major. Refuzand sa se lase manipulata de promisiuni desarte, vegetatia a explodat in oras, astfel incat lastarisul si buruienile au acoperit trotuare, cai de acces, parcuri, indicatoare de circulatie, masini si garduri, cu predilectie in cartierele unde cel mai “iubit” fiul al orasului nu calca de rusine.

Baimarenii s-au saturat deja de acelasi discurs repetativ, prin care le este inchisa gura oamenilor cu povesti de genul: “Am vorbit deja de saptamana trecuta cu firma de (salubrizare, iluminat, zone verzi… dupa caz) si chiar de maine sau cel tarziu poimaine vor fi aici si se vor apuca de treaba. Veti vedea ca asa va fi, caci eu, Catalin Chereches, cunosc problemele fiecarui cartier si imi pasa de nevoile fiecarui baimarean…”

Dar cum iarba, buruienile si gardul viu nu asculta de “manelismele politice” ale edilului temporar in functie, efectele sunt vizibile si de netagaduit. Strazi si bulevarde unde masinile si autobuzele se freaca de coronamentul copacilor, trotuare unde crengile atarna pana la 1,5 metri de sol si trebuie sa treci pe sub ele in pasul piticului, indicatoare inghitite de lastaris si buruieni, un oras care seamana tot mai mult cu o padure virgina, lasata in paragina de un padurar plecat in concediu.

Si cum administratie nu se poate face fara bani si de la televizor, ramanem cu speranta ca in curand justitia va termina cu jocul de-a alba neagra si vom avea doua alternative: un alt primar sau vom emigra dintr-un oras saracit, devenita mosie personala a unei familii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Bau

    unde este firma din constanta care a castigat licitatia de intretinere spatii verzi?! unde sunt utilajele care le-a verificat imparatul ?!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1