Vocea baimareanului: Rusine ca ne-ati mintit! Orasul e tot o opera de arta

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un baimarean amator de miscare pe bicicleta ne-a trimis un mesaj in care apare revoltat si frustrat, propunandu-ne o tema de reflexie. “Domnilor, nu spunea primarul Chereches, prin 2012, ca Baia Mare va deveni un muzeu in aer liber? Ca in sensurile giratorii vor fi amplasate opere de arta ale sculptorilor locali, copacii si zonele verzi vor fi mai ceva ca in Paris, iar orasul va fi impanzit cu piste pentru biciclete si jogging? Sa va arat Baia Mare intr-o zi de sambata, mai exact doua ‘opere de arta’ stupide si de neinteles, a caror relevanta frizeaza arta absurda. Si sa nu indrazniti sa-mi spuneti ca asa trebuie sa arate niste arbori toaletati in cartierul meu (Cartierul Sasar, n. red.). Sa va fie rusine ca ne-ati mintit!”

Il intelegem pe baimareanul nemultumit, dar insistam ca totusi ideea de baza s-a pastrat, Baia Mare fiind un muzeu al dezolarii, cu ceva mai multa miscare decat la Cernobal. Poate cei de la Cultura sau Comisia de Estetica Urbana au niste explicatii, caci noi, fiind profani nu stim ce sa spunem. Va place ce vedeti dle primar?

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. mmm

    draga amator de miscare, cum doamne poti sa -ti ridici ochii din asfalt la cate gropi sunt, sa te mai uiti si pe sus ?:)) stau in zona unde au fost facute pozele, unde nu au masacrat aia copacii vin cetatenii votanti si parcheaza pe spatiile verzi, chiar ma gandeam sa fac un colaj de poze in zona respectiva, poate ii prinde rusinea, pun pariu ca au votat toti cu Kake … iar legat de poze, saracii copaci, si aia putini care au mai ramas, sunt masacrati – dupa Craciun e greu, tre spalati niste bani si umplut niste buzunare jegoase ….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *