Vocea baimareanului: Tupeu! Si-a facut parcare privata pe domeniul public

Lipsa de respect fata de lege si autoritate este o trasatura definitorie intr-o societate guvernata de nesimtire. Baimarenii nu fac exceptie de la „descurcareala” tipic romaneasca, unii dintre ei adaptandu-se conduitei noncivice, sub pretextul unei rebeliuni personale. Autoritatile nu au vlaga, fiind, in marea lor majoritate, corupte. Intr-un oras in care Consiliul Local este presul primarului, cetatenii isi fac singur legi, intr-un dispret total fata de ordine si semenii sai.

Un locatar de pe Bd Republicii ne-a trimis o fotografie si un mesaj: „Stau de peste 30 de ani in acest imobil si am prins perioada cand in spatele blocului erau 4 sau 5 masini, vecinii se salutau si aveau respect, iar viata in comun nu era o povara. Acum, in oras sunt zeci de mii de masini, iar locurile de parcare au devenit insuficiente. Dar unii sunt inventivi, dupa cum vedeti. Vecinul s-a facut stapan pe o parcela din parcare, fara a avea concesiune sau alt drept de folosinta, instalandu-si un dispozitiv prin care blocheaza accesul masinilor. Cu ce drept si mai ales cu a cui aprobare si-a insusit un teren public? Cerem primarului sa ia masuri imediate, trimitand inspectorii sa verifice situatia pe Bd Republicii nr 16, aleea din spatele blocului in care functioneaza postul de televiziune TL Plus.”

Asteptam reactia vigilentului colonel Dorin Coste, sef peste Politia Locala Baia Mare, ale carui atributii de serviciu il obliga la deblocarea acelei parcari si redarea sa domeniului public.

Mihai POPA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1