Vocea baimareanului: „Turism printre gunoaie in centrul istoric. Reteta de succes a primarului Chereches!”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La aproape trei luni la reinstalarea la butoanele orasului, primarul Chereches exceleaza mai mult pe Facebook decat in lumea reala. Zeci de imagini ale edilului omniprezent au invadat spatiul public, acesta fiind promovat in timp ce da ordinul pentru asfaltari, inspecteaza canalele infundate pe ploaie, face sedinte operative si conferinte de presa, merge la slujbe religioase, participa la serile CASPEV, lanseaza proiecte nationale inutile, cuvanteaza la ceremonii militare si zile festive.

Intre doua postari pe social media, edilul se autoinvita la emisiuni televizate, unde propune audiente in direct, combate adevaruri evidente, umilindu-i pe cei din administratie care au indraznit sa-i afecteze imaginea de mascul alfa.

In tot acest timp, ii dezinformeaza pe cei care, din curiozitate sau adulatie, mai au rabdare sa-l urmareasca in discursuri manipulatoare pline de aroganta si suficienta. O telespectatoare, curioasa sa vada pana unde va merge atitudinea de lipsa de sinceritate a primarului inculpat pentru luare de mita, ne-a trimis un mesaj in care mentioneaza:

„Primarul se lauda tot timpul cu curatenia din oras, ca stie sa dea cu matura, ca e un organizator capabil… etc. Va trimit niste fotografii facute sambata, in timp ce insoteam in zona Centrului Vechi niste cunostinte venite din Austria.

La intrebarea acestora daca serviciile de salubrizare sunt in greva, le-am raspuns ca nu, noi avand un primarul scolit la Viena, care a preluat de acolo modul de a face administrare publica”.

Imaginile sunt clare si nu pot fi negate, locatiile si ora la care au fost facute fiind dovada lipsei de capacitate manageriala, intr-un week-end care se dorea deschis pentru turism.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. silvester

  A luat-o iar in freza! Ce sa mai comentezi la asemenea imagini? du-te ba baiatu la batut snopii la combina, pus gresia sau ranit balegarul la nemti. Nici macar la curatenie nu te pricepi. Sa-ti fie rusine!

  Reply
 2. Sergiu

  Ati cautat si voi niste gunoie neridicate de cine?, Drusal, a da, care nu isi face datoria, unde?, in centrul vechi?, a da, centrul ala refacut de Chereches si unde va place sa va plimbati seara. Apropo, imi place foarte mult centrul vechi de cand a fost renovat capital.

  Reply
 3. Eu

  Alea-s gunoaie menajere aruncate de nesimtiti in cosurile pentru gunoi stradal. I-am vazut cu ochii mei cum fac asta, ca le e lene sa mearga la tomberon.Nesimtiti cronic.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2