Vodafone. Anunt IMPORTANT al Comisiei Europene pentru Romania

Reclame home 1

Un anunt important a venit astazi de la Comisia Europeana cu privire la operatorul de telefonie mobila din Romania, si vorbim despre o schimbare foarte importanta in tara noastra.

Mai exact, cei de la Comisia Europeana au aprobat tranzactia prin care Vodafone a cumparat UPC, insa vorbim despre o tranzactie care implica multe tari, printre care si Romania, desi si clientii de aici vor fi afectati de aceasta schimbare majora.

Achizitia UPC a fost anuntata acum cateva luni de catre grupurile europene, iar in urma unei investigatii facute de catre Comisia Europeana, iata ca lucrurile s-au clarificat si au fost aprobate fara modificari.

Multumita acestei tranzactii, cei de la Vodafone vor avea in sfarsit o divizie de televiziunee pentru a putea vinde servicii complete fix – mobil pentru clientii din Romania, iar UPC este o companie cu un numar serios de abonati.

Separat de divizia de televiziune, operatorul are acum si o divizie de internet fix, ceva ce deasemenea lipsa din portofoliul sau, insa iata ca lucrurile s-au finalizat foarte bine pentru companie, ceea ce este o veste buna.

In momentul de fata toti operatorii de telefonie mobila au si cate o divizie de internet fix si televiziune, astfel ca Vodafone poate intra in randul celor care ofera servicii complete pentru clienti, deci poate genera concurenta mai mare.

Mai multe pe idevice.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *