Voiculescu anunta ca il da in judecata pe Basescu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

voiculescu-ancheteonline.ro_Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a anuntat marti, intr-o postare pe blogul personal, ca il da in judecata pe fostul presedinte Traian Basescu ”pentru declaratia publica mincinoasa in care vorbeste despre relatii ilegale intre Grivco si Crescent”, transmite Agerpres.

”Basescu Traian a facut o noua declaratie publica mincinoasa in care vorbeste despre presupuse relatii ilegale intre Grivco si Crescent. Basescu afirma ca societatea Crescent a fost firma Securitatii si a luat banii poporului. Fata de acestea, s-a luat decizia predarii acestui caz avocatilor nostri pentru a porni o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu”, a scris Voiculescu.

Totodata, el sustine ca reactia fostului presedinte ”confirma reflexul nociv al lui Traian Basescu de a ataca, prin minciuna si fals, doar pentru a camufla propriile probleme cu legea, care vor fi, cu siguranta, confirmate obiectiv de justitie”.

”Basescu a aflat probabil ca mitul regizat si alimentat atent de el si de camarila sa, in ultimii 10 ani, cu privire la banii Securitatii a fost daramat de concluziile institutiilor internationale (vezi raspunsul Oficiului specializat in recuperarea creantelor din cadrul Ministerului Justitiei)”, adauga presedintele fondator al PC pe blog.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, la sediul PMP, ca, fara a fi vreo „amenintare sau un santaj”, ii cere Gabrielei Firea sa explice „cati bani a transferat din Crescent in trustul lui Voiculescu”.

„Cred ca organele statului ar trebui sa se uite in Grivco, sa vada cati bani au fost transferati de la compania Securitatii, Crescent, in Grivco in perioada 2007-2011, cand doamna Firea era administrator la o firma din grupul Grivco”, a spus Basescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2