Volei: Campionatul Diviziei A1 de volei incepe pe 28 octombrie, Explorari urmand sa intalneasca CSM Bucuresti

PNL

volei explorariSistemul de desfasurare al Diviziei A1 va fi acelasi ca in sezonul trecut, cu play-off si play-out. Astfel, dupa disputarea celor 22 de partide din sezonul regulat, se joaca semifinale in turneul locurilor 1-4 (locul 1 cu locul 4 si locul 2 cu locul 3), in cel al locurilor 5-8 (5 cu 8 si 6 cu 7) si in cel pentru evitarea retrogradarii (locurile 9-12: 9 cu 12 si 10 cu 11).

Vor urma confruntarile dintre formatiile invingatoare in semifinale, pentru locurile 1-2, respectiv intre invinse, pentru locurile 3-4, toate duelurile fiind in sistemul „cel mai bun din cinci partide”. La fel se va proceda si in turneul 5-8, insa doar finala 5-6 va fi in sistemul „cel mai bun din cinci partide”, in timp ce turneul 9-12 se va incheia dupa stabilirea celor doua formatii retrogradate (ocupantele locurilor 11 si 12).
Asa cum a stabilit Adunarea Generala a FRV din aprilie, numarul maxim al voleibalistilor straini care pot fi trecuti pe foaia de joc va fi de sase, neexistand restrictii in utilizarea lor concomitenta. Astfel, in formula de echipa de sase jucatori plus libero trebuie sa existe cel putin un voleibalist roman.

Prima etapa va avea loc pe 10 octombrie 2015, la feminin, respectiv pe 28 octombrie 2015, la masculin. Intarzierea campionatului masculin este cauzata de Campionatul European rezervat seniorilor, programat in perioada 9-18 octombrie 2015, in Bulgaria si Italia.

Programul primei etape:
“U” Cluj-Napoca – CS Banatul Caransebes
Unirea Dej – Tomis Constanta
Volei Municipal Zalau – Arcada Galati
CS Tricolorul LMV Ploiesti – VCM LPS Piatra Neamt
SCMU Craiova – Dinamo Bucuresti
Stiinta Explorari Baia Mare – CSM Bucuresti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1