septembrie 19, 2021

Volei: Dragos Raileanu si Silviu Suson au plecat de la Stiinta Explorari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

volei explorariAflati la final de contract, Dragos Raileanu si Silviu Suson nu si-au mai prelungit intelegerea cu Stiinta Explorari. Din sezonul viitor, Dragos Raileanu va juca la VCM LPS Piatra Neamt, in timp ce Silviu Suson vrea sa evolueze in strainatate.

Igor Didorciuc va juca in sezonul urmator pentru Explorari. Voleibalistul originar din Republica Moldova se intoarce la echipa baimareana dupa patru ani, perioada in care a evoluat pentru CSM Bucuresti si Unirea Dej. Didorciuc este nascut in data de 7 mai 1984, are 1,94 m inaltime si evolueaza pe postul de tragator secund.
Explorari a semnat un contract pe doua sezoane cu Mihai Coasa, jucator care evolueaza pe postul de tragator principal. Nascut in data de 17 noiembrie 1989 in Negrilesti (judetul Bistrita Nasaud), Coasa are 1,95 m inaltime si a jucat in ultimele sezoane la Unirea Dej.

Explorari s-a despartit de Patriciu Pastean, jucator aflat la final de contract. Clubul ii multumeste pentru contributia adusa la rezultatele echipei, de-a lungul celor zece ani in care a jucat pentru Explorari.
Andrei Veber si Rolland Balog si-au prelungit contractele cu Explorari, urmând sa joace si in urmatoarele doua sezoane pentru gruparea baimareana. Veber joaca pe postul de tragator universal, in timp ce Balog evolueaza pe postul de libero. Ambii voleibalisti au 24 de ani si au fost legitimati la Explorari dupa ce au terminat junioratul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2