VOLEI FEMININ – CSM Sighet, debut cu dreptul în campionat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Debut în noua ediție de Campionat National de Volei 2021-2022 pentru voleibalistele de la Club Sportiv Municipal Sighet. În prima etapă din campionat echipa sigheteană a avut meci pe teren propriu cu CSU Medicina Tg. Mureș, o echipă cu aspirații mari și bine poziționată în voleiul românesc.

„Dar azi a fost ziua sighetencelor antrenate de către neobositul Attila Zoltan. Fetele au avut un început de meci extraordinar, conducând la un moment dat și cu 7-1!!! Anul acesta „coach” Zoltan marșează pe o echipă tânără, in majoritate alcătuită din junioare și aproape în totalitate din sighetence. „Outsidera” echipei este „Bibi” Bia Culda, dar fetele au „adoptat-o” și o considerăm sigheteancă. În meciul de azi fetele au arătat în teren determinare, dăruire, pasiune pentru joc și dorința de a câștiga. În afară de câteva greșeli totul a funcționat extrem de bine in teren pentru echipa noastră.

Sperăm și ne dorim un parcurs cât mai bun in jocurile din grupe și o accedere in etapele superioare ale actualei ediții de campionat, iar jocul câștigat azi împotriva uneia dintre echipele tari ale voleiului ne da incredere”, spun oficialii clubului sighetean.

FOTO CSM Sighetu Marmatiei

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2