Volei masculin: Știința Explorări Baia Mare are nevoie de încă doi jucători. Ce spune antrenorul Marius Botea despre noul sezon (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Știința Explorări Baia Mare a început în luna august pregătirile pentru noul sezon de volei masculin, care va debuta abia în octombrie.

Echipa băimăreană are nevoie de încă doi jucători pentru a se putea clasa la mijlocul clasamentului, în contextul în care echipele de top s-au întârit deja.

”Am început pregătirile la începutul lunii august, ca de obicei cum facem noi. Ținând cont că acest campionat va începe la 1 octombrie, de regulă ne reunim cu două luni înainte.

Noutăți prea puține la ora actuală. Avem nevoie de încă doi oameni, e vorba de un centru cu care am ajuns la o înțelegere, dar până nu-l vedem în Baia Mare nu putem să dăm prea multe informații. Și ne-ar mai trebui un om, este vorba despre un secund.

Va fi foarte greu, poate și mai greu ca anul trecut, asta este clar. Sunt câteva echipe care au făcut transferuri bune spre foarte bune. Însă în ceea ce ne privește, lucrurile vor fi extrem de delicate pentru noi și dacă am reuși să aducem doi oameni, probabil că am reuși să ne clasăm undeva la mijlocul clasamentului, dacă nu, cred ca va fi foarte greu”, a spus Marius Botea, antrenorul principal al echipei băimărene.

Vlad HERMAN

Video: Călin OȘAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2