VOLEI MASCULIN – Știința Explorări Baia Mare și-a reluat pregătirea pentru noul sezon

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa de volei masculin Știința Explorări Baia Mare și-a reînceput antrenamentele după o pauză de mai bine de o lună de zile. Deocamdată pregătirea se face doar pe plan local, iar primele meciuri de pregătire vor avea loc undeva în luna septembrie, în funcție și de programul celorlalte echipe, conform declarațiilor făcute de către Marius Botea, antrenoul celor de la Baia Mare.

Marius Botea, antrenor Știința Explorări Baia Mare: „Am reînceput antrenamentele din 9 august. Au plecat trei jucători de la echipa noastră și anume Dragoș Răileanu, care s-a retras din activitate, Robert Țuțea, care s-a retras și el și Andrei Butnaru, care a încheiat contractul cu echipa din Baia Mare. La capitolul veniri l-aș aminti pe Mihai Tarța, care vine de la Zalău și suntem în discuții avansate și cu alți jucători, dar le vom face public numele atunci când îi vom vedea în Baia Mare. Echipa deocamdată își face pregătirea pe plan local, iar luna viitoare vom avea câteva turnee și meciuri de pregătire, încă nu am stabilit datele exacte. Băieții vin după o pauză de o lună și jumătate, apar durerile, febra musculară și va fi așa greu încă o perioadă„.

„Am participat la un turneu in Arad, acolo am luat locul doi. Tot la Arad a fost Cupa României, unde am pierdut pentru semifinală și am luat locul 5, iar acum o să începem Campionatele naționale, unde sunt cei mai tari, unde sperăm să aducem rezultate bune pentru Baia Mare, eu jucând cu un jucător din Arad. Sperăm să iasă bine și după ce ne întoarcem să reluăm și activitatea în sală. Beach voley-ul și voleiul în sală, din punctul meu de vedere, sunt două sporturi diferite. În sală suntem șase, la beach volley suntem doi. E mai greu, te incomodează vântul, nisipul fierbinte, căldura. Beach volley-ule un sport mai greu, voleiul în sală e sport de echipă„, a declarat„ Crișan Laurean Andrei.

 

FOTO Stiinta Explorari Baia Mare

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole