Volei masculin: Stiinta Explorari joaca sambata in deplasare, la Galati

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Stiinta Explorari are parte, in etapa a 5-a a campionatului, de cea mai lunga deplasare din acest sezon (aprox. 600 km cu autocarul). Baimarenii vor juca sambata, de la ora 18.30, cu Arcada Galati, una dintre pretendentele cele mai autorizate la cucerirea titlului.

Partida va fi arbitrata de Florin Vasile-Bosi si Mihai Coman, in timp ce observator FRV va fi Constantin Ispas (toti din Bucuresti).

Detinatori ai Cupei si Supercupei Romaniei, galatenii au facut multe modificari in lot in aceasta vara. Formatia de pe Dunare i-a transferat, printre altii, pe componentii lotului national Adrian Gontariu si Marian Bala, de la rivalele VM Zalau si SCMU Craiova.

Galatenii nu au avut parte insa de inceputul de campionat pe care si l-au dorit, aflandu-se in acest moment pe locul 3, cu 9 puncte. Ei au inregistrat in primele patru etape trei victorii si o infrangere dureroasa pe teren propriu, 2-3 contracandidata la cucerirea titlului, LMV Tricolorul Ploiesti.

Baimarenii ocupa pozitia a 8-a, cu 5 puncte, realizate in urma a doua victorii spectaculoase obtinute pe teren propriu, 3-2 cu Unirea Dej si 3-1 cu SCMU Craiova.

Stiinta Explorari nu il mai are in lot pe Andrei Veber, care s-a accidentat grav la meciul cu Craiova (ruptura de tendon rotulian). Andrei va fi operat azi la Targu Mures si, foarte probabil, va rata tot sezonul, perioada de recuperare fiind estimata sa dureze cel putin sase luni.

Programul etapei a 5-a (27-28 octombrie):

– Steaua Bucuresti – VM Zalau (vineri, 27 octombrie, ora 19.30, Digi Sport 3);

– CSM Bucuresti – Dinamo Bucuresti (sambata, 28 octombrie, ora 17);

– SCMU Craiova – Universitatea Cluj (sambata, ora 17.30);

– CSS 2 CNE Baia Mare – LMV Tricolorul Ploiesti (sambata, ora 18);

– Unirea Dej – CSU UV Timisoara (sambata, ora 18);

– Arcada Galati – Stiinta Explorari (sambata, ora 18.30).

stiintaexplorari.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2