Volei masculin: Stiinta Explorari – VM Zalau 0-3

Meciul disputat in prima etapa a returului Diviziei A1 de volei masculin a fost la discretia oaspetilor care s-au impus fara emotii. Zalauanii s-au remarcat prin atacuri eficiente si, mai ales, un blocaj greu de trecut. Forta ofensiva a baimarenilor a fost mult diminuata de absenta din teren a lui Cristian Imhoff, plecat la Szeged (Ungaria) pentru a-si prelungi viza.

VM Zalau a fost condusa de pe margine la acest meci de secundul Bogdan Nicolae, dupa ce principalul Nikolay Jeliazkov si-a dat demisia. Echipa va fi antrenata in continuare de polonezul Andrzej Kowal, care s-a aflat sambata in tribunele salii polivalente din Baia Mare.

Robert Tutea (Stiinta Explorari): “Obiectivul nostru in acest meci a fost sa jucam cat mai bine. Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este destul de mare. In plus, a contat mult absenta lui Cristian Imhoff, eu fiind desemnat sa-l suplinesc pe un post cu care nu sunt foarte familiar. Eu consider ca nu acest joc trebuia castigat, ci cele care vor urma, cand intalnim adversari de valoarea noastra”.

Marius Botea (antrenor princ. Stiinta Explorari): “Este evident ca am intalnit o echipa mai buna decat a noastra. Era greu pentru noi sa producem o surpriza, cu atat mai mult cu cat ne-a lipsit Imhoff, titularul postului de tragator universal”.

Cristian Bartha (capitan VM Zalau): “Este important pentru noi ca castigat fara sa pierdem vreun set, acest lucru conteaza in economia campionatului. Avand in vedere ce s-a intamplat in ultima saptamana cu schimbarea antrenorului, ne-am mobilizat foarte tare pentru acest joc. S-a dovedit ca echipa este unita si am dat totul pe teren”.

Stiinta Explorari Baia Mare – VM Zalau 0-3 (-16, -20, -18)

Explorari: Raileanu 2p (2 blocaje), Tutea 10p (un as), Mocanu 11p, Talpa 7p (2 blocaje, un as), Nagy 2p, Crisan 5p, Popovici (libero). Au mai jucat: S. Dragomir 4p, Al. Dragomir si Butnaru. Antrenori: Marius Botea si Sorin Pop.

VM Zalau: Bartha 4p (un blocaj, 2 asi), Matei 16p (2 blocaje, un as), Mihalcea 11p (7 blocaje), Spinu 5p, L. dal Bosco 12p (un as), Balean 10p (un blocaj, un as), Kroiss (libero). Antrenor: Bogdan Nicolae.

Au arbitrat Marius si Cristian Santa (Cluj-Napoca). Observator FRV Gheorghe Popescu (Bucuresti).

Evolutia scorului:

– setul I: 2-4, 6-12, 7-15, 11-2-, 14-20, 16-25;

– setul II: 4-3, 7-10, 8-13, 12-14, 18-20, 20-25;

– setul III: 4-1, 6-6, 9-7, 10-13, 12-17, 14-20, 18-25.

Rezultatele etapei a 12-a:

– Dinamo – CSM Bucuresti 3-1;

– Steaua – Unirea Dej 3-1;

– CSM Campia Turzii – Arcada Galati 0-3(s-a jucat in Galati);

– Stiinta Explorari – VM Zalau 0-3;

– Universitatea Cluj – SCMU Craiova 0-3;

– VCM Piatra Neamt a stat.

stiintaexplorari.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1