Volei:Stiinta Explorari se impune in deplasarea de la Arcada Galati

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

volei explorariEchipa masculina de volei Arcada Galati a disputat, vineri, 6 martie, ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat in compania formatiei Stiinta Explorari Baia Mare, in cadrul etapei a 21-a (penultima din sezonul regulat). Formatia galateana nu si-a dezmintit faima de cea mai inconstanta echipa din prima liga si a pierdut cu 2-3, dupa ce a condus cu 2-1 la seturi.

Stiinta Explorari a obtinut a 5-a victorie din ultimele sase etape. Dupa partida de vineri seara, Explorari are in palmares in acest sezon victorii la toate echipele, exceptandu-le pe primele doua clasate, Tomis Constanta si CSVM Zalau.
Marius Botea (antrenor principal Explorari): “Ma bucur ca am invins in deplasare una dintre echipele bune ale campionatului si ne-am luat si revansa dupa infrangerea din tur. Sper sa ne mentinem forma buna pe care o avem in acest moment, pana la finalul campionatului”.

Arcada Galati – Stiinta Explorari: 2-3 (-21, 12, 18, -16, -12)
Arcada: Bartha, Dumitrache, Radovic, Cosic, Cristudor, Zupanc, D. Ghimes (libero). Au mai jucat: Pascan, Cersemba si Martin. Antrenori: Marian Apostu si Neculai Harabagiu.
Explorari: Raileanu, Sangrey, Socaciu, Pastean, Balhaceanu, Suson, Balog (libero). Au mai jucat: Rapeanu, Hilarius si Klanac. Antrenori: Marius Botea si Sorin Pop
Au arbitrat: Silvian Lungu si Benone Visan. Observator FRV: Constantin Ispas (toti din Bucuresti).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *