Volei:Stiinta Explorari se impune in deplasarea de la Arcada Galati

home camp2
home camp2
home camp2

volei explorariEchipa masculina de volei Arcada Galati a disputat, vineri, 6 martie, ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat in compania formatiei Stiinta Explorari Baia Mare, in cadrul etapei a 21-a (penultima din sezonul regulat). Formatia galateana nu si-a dezmintit faima de cea mai inconstanta echipa din prima liga si a pierdut cu 2-3, dupa ce a condus cu 2-1 la seturi.

Stiinta Explorari a obtinut a 5-a victorie din ultimele sase etape. Dupa partida de vineri seara, Explorari are in palmares in acest sezon victorii la toate echipele, exceptandu-le pe primele doua clasate, Tomis Constanta si CSVM Zalau.
Marius Botea (antrenor principal Explorari): “Ma bucur ca am invins in deplasare una dintre echipele bune ale campionatului si ne-am luat si revansa dupa infrangerea din tur. Sper sa ne mentinem forma buna pe care o avem in acest moment, pana la finalul campionatului”.

Arcada Galati – Stiinta Explorari: 2-3 (-21, 12, 18, -16, -12)
Arcada: Bartha, Dumitrache, Radovic, Cosic, Cristudor, Zupanc, D. Ghimes (libero). Au mai jucat: Pascan, Cersemba si Martin. Antrenori: Marian Apostu si Neculai Harabagiu.
Explorari: Raileanu, Sangrey, Socaciu, Pastean, Balhaceanu, Suson, Balog (libero). Au mai jucat: Rapeanu, Hilarius si Klanac. Antrenori: Marius Botea si Sorin Pop
Au arbitrat: Silvian Lungu si Benone Visan. Observator FRV: Constantin Ispas (toti din Bucuresti).

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *