Volkswagen ar putea oferi reduceri de pret la achizitionarea unui nou automobil dar numai in Germania

PNL

VolkswagenGrupul auto Volkswagen ar putea oferi posesorilor de automobile VW din Germania discounturi la achizitionarea unui nou autoturism, daca renunta la vechile lor modele afectate de scandalul manipularii emisiilor, informeaza agentia de presa DPA, preluata de Reuters.

Volkswagen, cel mai mare constructor auto din Europa, trece in prezent prin cea mai grava din istoria companiei dupa ce, in luna septembrie 2015, a recunoscut ca a echipat 11 milioane de vehicule vandute la nivel mondial cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.

Revista germana Manager Magazin sustine ca Volkswagen se asteapta ca acest scandal, care va impune printre altele rechemarea la service a aproximativ 8,5 milioane vehicule vandute in Europa, sa ii provoace costuri de peste 30 de miliarde de euro. In incercarea de a reduce costurile si a stabiliza vanzarile in urma acestui scandal, Volkswagen ar putea oferi stimulente celor care detin un vehicul afectat de acest scandal sa cumpere un nou vehicul.

DPA sustine ca reducerile speciale ar urma sa se concentreze in special pe detinatorii de vehicule VW cu un motor diesel de 1,6 litri, care potrivit unor surse interne ar avea nevoie de modernizari costisitoare la nivel de hardware si nu doar o simpla inlocuire de software. Insa oferta va fi valabila numai in Germania, unde au fost vandute aproximativ 2,4 milioane automobile cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.

In replica, producatorul auto a anuntat ca este ceva normal pentru Volkswagen si dealerii sai sa ia in considerare lansarea unor oferte speciale pentru actualii clienti, dar nu a oferit alte detalii.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1