Volkswagen cautat de autoritatile din Cehia, oprit la Petea. Soferul este din Maramures si este cercetat penal pentru tainuire

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea au depistat, la controlul de frontiera, un cetatean roman care conducea un autoturism Volkswagen Touran, aflat in atentia autoritatilor din Cehia.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In cursul serii de ieri, mai exact in jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera, un cetatean, in varsta de 32 de ani, din judetul Maramures. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Touran, pe care erau aplicate placute cu numere de inmatriculare de Cehia. Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au constatat ca masina este semnalata ca fiind furata, alerta introdusa de autoritatile din Cehia, in data de 25 aprilie 2019.”

Autoturismul, in valoare de aproximativ 20.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Petea, pana la finalizarea cercetarilor. In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tainuire, la finalizare fiind dispuse masurile legale care se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2