Vom avea o vara caniculara si secetoasa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

canicula-soareAdministratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat vineri prognoza pentru intervalul iulie – septembrie, informeaza ziare.com.

Iulie

In a doua luna de vara, vremea va fi mai calduroasa decat in mod normal in aproape toata tara, iar cele mai ridicate temperaturi se vor inregistra in special in zonele sud-estice, sudice si vestice. Media multianuala a lunii iulie este de 20,2 grade Celsius.

In acelasi timp, cantitatile lunare de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului, specificul perioadei fiind de 77,8 litri pe metru patrat.

August

Vom avea parte de o vreme fierbinte si in acesta luna in cele mai multe dintre regiunile tarii. Mai norocosi sunt locuitorii din zonele nordice si centrale, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale, de 19,7 grade in medie.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi fi sub medie in cea mai mare parte a tarii, iar in sud-estul si sudul teritoriului se vor inregistar cele mai scazute valori, in conditiile in care media multianuale este de 64,7 litri pe metru patrat.

Septembrie

Temperatura aerului va avea valori peste normalul climatologic, de 14,8 grade, in sudul si estul teritoriului si local in celelalte zone.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2