“Vom fi vizitati de zeci de mii turisti”: Primaria Moisei, apel catre cetateni cu ocazia Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primaria Moisei face un apel catre cetateni sa-si scoata gunoaiele menajere din gospodarii cu o zi inainte de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului.

De asemenea, oficialii orasului preconizeaza ca localitatea va fi vizitata de zeci de mii de turisti.

“Avand in vedere ca joi, 15. 08. 2019, sarbatorim o zi de mare importanta pentru localitatea noastra, Hramul Manastirii Moisei – ”Adormirea Maicii Domnului” – avem rugamintea ca toti locuitorii din Moisei sa-si scoata din gospodarii gunoaiele menajere cu o zi inainte, miercuri, 14. 08. 2019, si nu in joia de Sfanta Maria, asa cum este obisnuit.

Tinand cont de faptul ca vom fi vizitati de zeci de mii turisti, vrem ca in aceasta zi speciala pentru noi toti, comuna sa fie curata si aranjata, motiv pentru care am solicitat firmei de salubritate sa ne puna la dispozitie suficiente masini pentru a transporta toate gunoaiele menajere miercuri, 14.08.2019.

De asemenea, avem marea rugaminte ca fiecare dintre dumneavoastra sa faca tot ce poate pentru a-si curata si infrumuseta gospodariile, inclusiv zonele din fata acestora (curatat santuri, cosit, etc), pentru a crea o impresie cat mai placuta oamenilor care ne vor trece pragul”, se arata intr-o postare pe pagina Primariei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1