VOR SĂ BLOCHEZE DN18 – Oamenii din Petrova cer apă la robinete și modernizarea drumului Petrova -Barsana

Reclame home 1
Reclame home 1

La Petrova oamenii au ajuns la capătul răbdării. Au cerut ajutorul presei în speranța că poate cineva va lua vreo măsură. Două sunt problemele care deranjează comunitatea locală. Una dintre ele este lipsa apei, iar cea de-a doua este legată de drumul Petrova-Barsana, drum care, spun oamenii, este un drum județean. Locuitorii comunei de pe Valea Vișeului cer ca cei de la județ să-l facă practicabil, starea drumului fiind una extrem de proastă. Problematică este și legătura dintre Petrova și Stramtura.

„Nu mai vine nimeni să repare acest drum, tot că anul acesta, anul acesta și nimic. Primarul zice că a fost pe la București și nu vor să ăl dea la primărie, județul nu vine să ni-l facă, ori atunci cine să îl facă? Merem noi, facem grevă, facem ceva, că de ani de zile tot umblăm pe drumul acest și ne stricăm mașinile, ne amăgesc că-l fac. Tăt la 3 săptămani trebuie să bagi bani în mașină, s-o repari. Blocăm DN18 dacă trebuie, nu mai circulă nicio mașină. Ceva trebuie să facem noi, că văd că de la primărie nimeni nu vrea să facă nimic”, ne spune Gheorghe Nicorici.

„Vi se pare corect ca noi să nu avem apă să putem face un duș? Sunt lucruri care trebuie schimbate. Ceva trebuie să se întample. Aproape jumătate din comună e afectată de problema asta. Om lua noi măsuri, că nu suntem noi mai proști decat alții”, a adăugat Gheorghe Raț.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole