VOT – Noile sume pe care le va plăti McDonald’s la bugetul local în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

În ultima ședință de Consiliu Local, cea din această săptămănă, în atenția aleșilor locali s-a aflat și proiectul de hotărare privind sumele pe care cei de la McDonald s ar urma să le datoreze municipiului în anii care vin. Dincolo de faptul că sunt mulți cei care spun că McDonald s nu ar avea ce căuta în centrul orașului Baia Mare, istoria nu se poate schimba.

Consilierii locali au stabilit că pentru noul contract cu firma Premier Restaurants România, operatorul McDonald’s în Baia Mare va achita o taxă de 96 lei/mp/an pentru toată suprafața de 1600 mp deținută ca drept de superficie cu titlu oneros, suma de 1,75% din veniturile nete realizate dar nu mai puțin de 22 mii lei pe lună, respectiv vom avea un contract de superficie pe 5 ani, cu posibilitatea de renegociere a condițiilor contractuale înainte de expirarea termenului.

Poate merită menționat că în contractul propus inițial erau prevăzute alte sume, respectiv 15 ani de contract, 1,75% din veniturile nete realizate dar nu mai puțin de 15 mii lei pe lună, plus o taxă de 96 lei/mp/an doar pentru suprafața construită a restaurantului.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2