VOT – Se modifică temporar structura de paturi de la Județean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierii județeni sunt așteptați să voteze proiectele de hotarare aflate pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliul Județean din data de 31 martie, printre acestea fiind și cele legate de aprobarea unor măsuri de modificare temporară a structurii organizatorice de paturi la Spitalul Județean de Urgență ” Dr. Constantin Opriș ” Baia Mare, respectiv proiect de hotarare privind modificarea organigramei și a statului de funcții la unitatea spitalicească amintită mai sus.

Tot în atenția consilierilor județeni se vor afla și proiectele de hotărâreprivind aprobarea unor măsuri în vederea realizării obiectivului de investiții „Piață tradițională în localitatea Târgu Lăpuș”, retragerea dreptului de folosință gratuită asupra unor spații aparținând domeniului public al Județului Maramureș de la Filiala Județeană Maramureș a Asociației Comunelor din România, trecerea din domeniul public în domeniul privat al Județului Maramureș a unui teren, înscris în CF 52150 Fărcașa, nr. cadastral 52150, în scopul obținerii titlului de ”Parc Industrial”, neexercitarea dreptului de preempţiune asupra imobilului monument istoric, situat în Municipiul Baia Mare, P-ța Libertății, nr. 10, ap. 12, respectiv modificarea Programului de transport județean de persoane 2013 – 2022, prin modificarea unui capăt de traseu și reducerea numărului de zile de circulație.

Tot în 31 martie se va vota modificarea Planului de întreținere și reparații curente și periodice pe rețeaua de drumuri publice aflate în domeniul public și privat al județului Maramureș, în perioada 2021-2022.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2