Votati candidatii PNL, pozitia 1 pe toate buletinele de vot!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

pnl1Dragi maramureseni,

Se incheie campania electorala pentru alegerile locale, moment foarte important in viata comunitatilor si pentru viitorul acestora in urmatorii patru ani.

PSD s-a opus cu vehementa schimbarii legislatiei pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care PNL a militat constant, ceea ce ar fi conferit primarilor un plus de legitimitate si reprezentativitate. A utilizat bani publici pentru a determina (corupe) primarii ai altor partide sa treaca in barca PSD, prin celebra Ordonanta 55, initiata de doi lideri penali, Ponta si Dragnea, declarata neconstitutionala. Aceasta va ramane in analele istoriei politice ca un model de imoralitate si de lipsa de respect pentru democratie. Alegatorii speram sa sanctioneze acest tip de comportament abuziv, specific partidelor cu aspiratii totalitare.

Candidatii PNL pentru functia de primari, consilieri locali si consilieri judeteni si-au concentrat campania pe dialogul cu cetatenii, identificand impreuna vulnerabilitatile socio-economice de la nivelul comunitatilor, problemele sociale ale acestora, propunand soutii adecvate si oameni competenti sa le promoveze.

Dorim ca la nivel local si judetean sa construim un mecanism de lucru transparent in relatiile cu toti cetatenii. Vom oferi sprijin pentru agentii economici, intreprinderile mici si mijlocii, in motivarea lor de a crea locuri de munca. Crearea de parcuri industriale poate fi una dintre solutii. Infrastructura de drumuri judetene si cele locale reclama sprijin si interventii urgente, intr-un program etapizat care sa tina cont si de interesul pentru obiectivele si traseele turistice din judet. Vom gestiona resursele bugetare cu responsabilitate si nu clientelar ca in practica PSD la scara nationala. Vom finaliza cu prioritate proiectele cu finantare europeana intarziate in mod nejustificat de PSD in judet: DN18, Aeroportul, Depozitul ecologic de la Farcasa. Avem nevoie de promovarea unor poiecte noi cu finantare europeana, inclusiv in sustinerea mediului economic privat si al agriculturii, ceea ce PSD n-a facut.

Patrimoniul cultural al judetului, initiativele relevante vor beneficia de sprijinul PNL la nivel local si judetean, intrucat reprezinta repere identitare care definesc prestigiul Maramuresului.

Dorim ca maramuresenii plecati pe alte meleaguri sa regaseasca in vointa noastra, in competenta si in proiectele noastre motivatii de revenire acasa, langa cei dragi.

Dragi maramureseni,

PNL este un partid al actiunii si responsabilitatii politice, cu un trecut unic in istorie, pe temeiul caruia propune proiectele de viitor pentru romani. Exercitati-va dreptul constitutional la vot, judecati cu multa cumpanire si nu va lasati sedusi de discursurile populiste. Puneti mai presus de orice intersele comunitatilor in care traiti si munciti.

Cu dumneavoastra, Impreuna modernizam Maramuresul!

Votati candidatii PNL, pozitia 1 pe toate buletinele de vot!

Ovidiu Nemes ,                                                           Mircea Man,

Copresedinte PNL                                                      Copresedinte PNL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *