Voteaza Alianta 2020 USR PLUS!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Incearca sa te convinga in fiecare zi ca parerea ta nu conteaza. Incearca sa te convinga ca nu poti schimba lucrurile cu un vot. Incearca sa te convinga ca toti politicienii sunt la fel. Scopul lor este sa stai acasa.

Noi, Alianta 2020 USR PLUS, iti spunem ca parerea ta conteaza. Iti spunem ca fiecare poate schimba cu votul lui lucrurile. Iti spunem ca nu nu suntem ca ei; nici TU, nici NOI.

TU esti tara! NOI suntem cei care putem si vrem sa te reprezentam altfel in Europa! Ai vrut ca Romania sa fie parte a Uniunii Europene. Ai vrut ca cei ce conduc Romania sa stea la aceeasi masa cu sefii de state europeni. Ai vrut sa fii mandru cu statutul tau de cetatean european. Suntem acolo. Suntem ascultati. Hai sa ne spunem parerea! Hai sa trimitem in Parlamentul European candidatii care merita! Ei vor fi cartea de vizita a Romaniei in urmatorii patru ani.

Stim ca esti dezamagit de politicienii care ne-au condus timp de 30 de ani. Si noi suntem dezamagiti, la fel ca tine. De aceea am si ales sa ne implicam. Niciunul dintre noi nu a mai facut politica pana la aparitia USR sau PLUS. Dezamagirea nu trebuie insa sa ne tina departe de vot. Uneori, inclusiv copiii nostri ne dezamagesc. Asta nu inseamna ca nu-i mai iubim sau ca nu-i ajutam. Romania este copilul nostru care are nevoie sa fie ajutat in acest moment. Arata-i ca o iubesti, ca-ti pasa de viitorul ei.

Pe 26 mai, Baia Mare voteaza Alianta 2020 USR PLUS! Baia Mare voteaza #FaraHotie! Maramuresul voteaza Alianta 2020 USR PLUS! Maramuresul voteaza #FaraHotie!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei electorale “Alianta 2020 USR PLUS”) si realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 41190006

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *