VOTEAZA pozitia a treia pe buletinul de vot!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, 10 noiembrie, trebuie sa mergem cat mai multi la vot pentru a desemna viitorul presedinte care va conduce Romania pentru urmatorii 5 ani. Decizia este importanta, dar deloc grea. Vrem cu totii o schimbare. Pentru a schimba lucrurile in Romania nu putem vota cu ceea ce am avut.

Tara are nevoie de un suflu nou, de un presedinte cu o alta viziune. Dan Barna este acel presedinte. Un vot pentru Dan Barna scoate PSD din cursa pentru turul doi. Ar fi pentru prima data in istoria post-decembrista. Putem rescrie istoria impreuna. La alegerile europarlamentare ati dus Alianta USR Plus pe primul loc in Baia Mare si pe locul doi la nivelul judetului. Aveti din nou aceasta putere.

De ce trebuie votat Dan Barna? Are CURAJUL necesar sa schimbe modul in care a fost condusa aceasta tara. Are FORTA si ENERGIA de a se bate cu un sistem de coruptie care a facut mult rau Romaniei. Are VOINTA de a continua drumul european al tarii. Voteaza si tu cu presedintele Romaniei de maine!

VOTATI Dan Barna, POZITIA A TREIA pe buletinul de vot!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei electorale „Alianta 2020 USR PLUS”) si realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 31190011.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2