Votul din 26 mai este pentru viitorul generatiilor urmatoare!

Pro Romania considera ca este important ca in aceste zile premergatoare votului din 26 mai sa vorbim despre importanta acestui vot. Toti candidatii Pro Romania pentru Parlamentul European, in frunte cu Victor Ponta, presedintele partidului, si comisarul european Corina Cretu, sunt constienti ca votul din 26 mai este unul pentru viitorul generatiilor urmatoare. Este pentru prima data cand vor fi alegeri in care punem in balanta rezultatele apartenentei noastre la Uniunea Europeana, de aceea oamenii trebuie sa voteze. Sa-i voteze pe cei care le reprezinta cel mai bine interesele. Ale lor si ale Romaniei.

PRO Romania considera ca viitorul Uniunii Europene si gradul de participare a tarii noastre la politicile comune depind in mare masura de implicarea cetatenilor, de increderea lor in viitorul european si in institutiile europene. Convinsi ca informarea cetatenilor este fundamentala, iar toti cei care sunt implicati in campania pentru alegerile pentru Parlamentul European trebuie sa isi prezinte candidatii si programele politice in conditii de siguranta si respect reciproc!

Noi, cei din Pro Romania, am decis sa salvam valorile social-democratiei europene si prestigiul de profesionalism dobandit in Guvernarea din 2012-2015! Vrem sa ii reprezentam pe toti cei de centru stanga, care cred in buna cuviinta, munca cinstita, in drumul european pentru noi si copiii nostri! Lasati-va mintea si sufletul sa decida unde puneti stampila de vot!

Pro Romania – pentru Romania! Pro Europa!

Pro Romania, pozitia 3 pe buletinul de vot!

Viorica MARINCAS,
coordonator Pro Romania Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1