Vreme schimbatoare in intervalul 22 octombrie – 4 noiembrie in Maramures

Regimul termic anuntat de catre meteorologi, pentru intervalul 22 octombrie – 4 noiembrie, va fi unul oscilant, cu temperaturi de primavara in unele zile, dar si cu scaderi destul de importante ale acestora mai ales la mijlocul perioadei analizate, cand vor aparea si precipitatiile, releva prognoza de specialitate, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

Pentru zona Maramuresului, pana in data de 25 octombrie, vremea se va raci treptat. Astfel, mediile regionale ale maximelor vor fi in scadere de la 15 – 16 grade, la valori in jurul a 9 grade, iar ale minimelor, de la 5 – 6 grade, la valori in jurul a 1 grad Celsius. Pana la sfarsitul primei saptamani, valorile termice vor fi in crestere spre medii regionale ale maximelor de 19 – 20 de grade si ale minimelor de 7 – 8 grade.

In cea de-a doua saptamana, temperatura aerului va fi din nou in scadere pana la medii ale valorilor maxime diurne in jurul a 15 grade si ale valorilor minime nocturne de 4 – 5 grade. Probabilitatea de ploaie se mentine pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicata pana la jumatatea primei saptamani si in zilele de 30 si 31 octombrie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1