Vremea continua sa fie caniculara. Vezi aici, regiunile in care sunt anuntate furtuni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea va continua sa fie caniculara azi in sudul si vestul tarii unde maximele vor urca din nou la 35 de grade Celsius, transmite ANM.

Vremea va continua sa fie caniculara si azi in sudul si vestul tarii unde maximele vor urca din nou la 35 de grade Celsius. Cerul va deveni noros in a doua parte a zilei in nord-vest si la munte unde se vor inregistra averse, descarcari electrice si vant cu intensificari.

La noapte cerul se mentine senin in aproape toata tara, iar vantul va avea intensificari in zonele montane. Minimele termice vor fi de 8 grade in Transilvania si de pana la 23 de grade in restul tarii, relateaza Mediafax.

In Baia Mare termometrele vor indica astazi 33 de grade Celsius.

CANICULA IN SUD, AVERSE IN NORD SI LA MUNTE

Canicula va persista in zilele urmatoare in sudul si vestul tarii unde maximele termice vor depasi 35 de grade Celsius. In nord si in zonele montane se vor inregistra din nou averse cu tunete si fulgere iar vantul va sufla cu intensificari. Noptile vor fi reci in Transilvania unde minima va ajunge la 7 grade Celsius si calde in Dealurile de Vest unde minima va fi de 22 de grade Celsius.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *