Vremea in Maramures in urmatoarele zile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruMeteorologii au anuntat cum va fi vremea in intervalul 22 iunie – 5 iulie. Temperaturile vor creste, dar cu toate acestea in prima jumatate a saptamanii noptile si diminetile vor fi in continuare racoroase. La amiaza temperaturile maxime ar putea ajunge pana la 31 de grade Celsius. De joi temperatura va avea o noua scadere. De la sfarsitul lunii iunie si inceputul lui iulie vremea se incalzeste, temperaturile ajungand pana la 32 – 33 grade Celsius si apare si disconfortul termic.

In Maramures, pana la sfarsitul lunii iunie, valorile termice vor avea usoare variatii, dar in general vor fi mai scazute decat cele specifice perioadei, cu maxime, in medie regionala, de 23…25 de grade, scrie romaniatv.net.

In primele zile ale lunii iulie, vremea va deveni local calduroasa, valorile fiind in crestere de la o zi la alta, astfel ca maximele temperaturii aerului vor ajunge la 30…31 de grade, mediat pe regiune. Minimele termice se vor situa usor sub mediile multianuale in prima parte a intervalului, apoi vor creste continuu.

Fenomene asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala in data de 24 iunie si in intervalul 28 – 30 iunie, in restul perioadei probabilitatea de ploaie fiind redusa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *