Vremea se mentine calda in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 18-19 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare dupa 13 noiembrie, in special, in zonele depresionare, releva estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabile pentru intervalul 10 – 23 noiembrie 2014, informeaza Agerpres.

In Maramures, pe parcursul primei saptamani de prognoza vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, chiar daca valorile termice vor scadea treptat, de la maxime, in medie, de 17-18 grade la inceput spre 13 — 14 grade Celsius.

Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de continuare a scaderii usoare de temperatura, pana la maxime mediate pe regiune de 9 — 12 grade, valori ce se mentin totusi peste cele climatologic specifice in a doua jumatate a lunii noiembrie.

Regimul minimelor nocturne va avea aceeasi evolutie, astfel ca in prima saptamana acestea vor fi mult mai ridicate decat cele obisnuite, cu o medie de 4 — 6 grade, apoi vor scadea usor, urmand a se situa intr-un ecart mediu de la 2 la 4 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie va creste in a doua parte a intervalului de referinta, in special in perioada 17-19 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *