Vremea se raceste in urmatoarele doua saptamani in judetul Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Valorile medii termice, atat diurne, cat si nocturne, vor fi pe un trend descendent in urmatoarele doua saptamani, in majoritatea regiunilor, iar, in general, dupa data de 18 noiembrie, sansele de ploaie devin din ce in ce mai mari, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 12 – 26 noiembrie 2018, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea se va raci treptat, astfel ca, la finalul primei saptamani, media regionala se va situa sub normalul perioadei si nu va mai depasi 6 grade. In a doua parte a intervalului sunt prognozate maxime, in medie, de 2 – 3 grade, care vor caracteriza o vreme rece.

Pentru minimele termice, tendinta generala va fi de scadere, de la o medie a acestora de 2 – 5 grade, pana spre valori negative in jur de -4 grade, incepand din 21 noiembrie. Probabilitatea pentru precipitatii pe arii mai extinse si insemnate cantitativ va fi mai ridicata in intervalul 18 – 19 noiembrie, iar in rest acestea vor fi doar slabe si trecatoare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *